De laatste nieuwtjes

Nieuws 2019

Puppy's geboren

Trots laten wij weten dat op 19 maart 2019 onze Elegant Lady Kyra is geboren. Mamma Izzy van de Leemlande, pappa Zulu Kao Bumbarin. Het zusje van Kyra is helaas een dag later overleden. Kyra groeit als kool en Izzy is een perfecte moeder voor haar. Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Mila 6 jaar!

7 maart 2019 is onze Beatelke Ma Belle Mila 6 jaar geworden. Gefeliciteerd lief meisje en nog heel veel mooie jaren!

 

Branco 7 jaar!

Op zondag 3 maart 2019 is onze grote vriend Branco van het Haverveld (Firoz Crni Lotos x Raising Fay van de Runderkraal) 7 jaar geworden. Precies met de carnaval (heb hij weer). Gefeliciteerd lieverd nog vele jaren in goede gezondheid. Natuurlijk ook onze Bhodi en Beer van het Haverveld van harte gefeliciteerd lieverds!!!

 

Puppy's verwacht!

Blij en heel trots zijn wij!! Ons Izzy van de Leemlande en Zulu Kao Bumbarin krijgen puppies!! Wij verwachten de nieuwe “Haverveldjes“ rond 17 maart 2019!

 

adv

Djazz 2 U show Eindhoven

Op zondag 3 februari 2019 sinds lange tijd weer eens met onze Djazz van het Haverveld naar de show geweest in Eindhoven. De keurmeester was de heer K. Scheel (DK) en hij plaatste onze Djazz in de open klasse met een 2de Uitmuntend. Dat had ons meiske weer goed gedaan, we zijn weer kei trots op Djazz!!

djazz

djazz

show verslag

Nieuws 2018

We hebben het nieuws van 2018 gearchiveerd. Je kunt het hier terug vinden.