De laatste nieuwtjes

Nieuws 2016

Izzy 2 jaar!

Vandaag 27 december 2016 is onze Izzy van de Leemlande 2 jaar geworden!! Gefeliciteerd moppie!!

Izzy, Branco en Corona JLPP-vrij!

Op 23 december 2016 de uitslagen van de JLPP testen gekregen. Wij zijn helemaal trots en blij te melden dat Izzy van de Leemlande, Branco van het Haverveld en Corona van het Haverveld allemaal JLPP vrij zijn!!!!!

Djazz 2 Veel Belovend

Op zondag 18 december 2016 ging onze Djazz van het Haverveld ( Lacky von der Südpfalz x Corona van het Haverveld ) naar haar eerste show. Djazz kwam uit in de jongste puppyklasse en werd gekeurd door Dhr. E. Wieldraaijer (Nl). Djazz deed het heel goed, wij zijn trots op ons meisje!!! Djazz behaalde de tweede plaats Veel Belovend in de jongste puppyklasse.

Goed 2017!

Fijne feestdagen en een goed 2017!

Izzy v.d. Leemlande

Super blij zijn wij met ons meisje Izzy van de Leemlande!!

Djazz v.h. Haverveld

Wij verwelkomen onze Djazz van het Haverveld (Lacky von der Südpfalz x Corona van het Haverveld) in onze kennel.

Dazzling Noah v.d. Haverveld

Dazzling Noah van Het Haverveld met baasje Raymond vrienden voor het leven.

Foto's Puppy's

Hier dan de foto's van de puppies (Lacky von der Südpfalz x Corona van het Haverveld). We zijn er zo heerlijk druk mee geweest dat we nu pas eraan toe komen om te foto's te plaatsen. Klik hier om ze te bekijken.

D-Nest geboren!

Ons D- nestje is geboren!! (Corona van het Haverveld x Lacky von der Südpfalz). Onze Corona van het Haverveld heeft 4 reutjes en 3 teefjes op de wereld gezet. Helaas is er 1 reutje doodgeboren. Corona heeft het super goed gedaan en is een fantastisch moedertje! Wij zijn heel blij en trots met onze zesling.

Laatste loodjes

Corona van het Haverveld , 8 weken drachtig de laatste loodjes!!

Goed 2018!

Onze "Meneer Bofje" Habor (Boss) van de Leemlande, vandaag 6 jaar. Gefeliciteerd lieverd!!!

C-nest 3 jaar

Chloé, Costa en Corona van het Haverveld drie jaar!!! Gefeliciteerd lieverds!

Corona 6 weken

Buikje van onze Corona begint al te groeien. Corona 6 weken drachtig.

Puppy's op komst!

Dolblij zijn wij met het aankomende nestje van Lacky von der Südpfalz (Joy von der Südpfalz x Amigo von Schwaiger Wappen) en Corona van het Haverveld (Rising Fay van de Runderkraal x Habor (Boss) van de Leemlande). De Haverveld puppies worden verwacht rond 21 juli 2016.

v.h. Haverveld Kennel 15 jaar!

Op 27 maart 2016 bestond onze kennel 15 jaar!!! Tijd voor een korte terugblik en door met nieuwe plannen en genieten van onze honden.

Branco 2 Uitmuntend!

Zondag 20 maart 2016, show in Hazerswoude. Branco kwam uit in de Open Klasse en werd gekeurd door Dhr. D.J. Baars ( NL). Branco van het Haverveld eindigde op een mooie tweede plaats met een uitmuntend. Weer trots op ons ventje! Met dank aan Dominique Marijnissen en Zischa Willemsen voor de foto's.

Nieuws 2015

Het nieuws van het jaar 2015 kun je terug vinden in het archief.