De laatste nieuwtjes

Nieuws 2017

Goed 2018!

Wij wensen iedereen een hele mooie kerst en een fantastisch 2018!

Djazz Jeugd Winster!

Op zaterdag 9 december 2017 op naar Amsterdam met onze Djazz van het Haverveld (Lacky von der Südpfalz x Corona van Haverveld). Djazz werd uitgebracht in de jeugdklasse en gekeurd door keurmeester Graham Hill(GB). Djazz werd eerste Uitmuntend geplaatst en verdiende daarmee de titel JEUGDWINSTER!!! Zo trots op ons klein ding!!

Geen puppy's...

Helaas geen puppies deze ronde. Vandaag (dinsdag 28 november 2017) is via een echo gebleken dat onze Corona van het Haverveld niet drachtig is. Wij zijn heel teleurgesteld maar wat in het vat zit verzuurt niet!!

Dek aankondiging

Op 30 oktober 2017 is onze Corona van het Haverveld gedekt door Hefrings Pride Mats. Eind november laten we een echo maken en weten we of er Haverveld puppies komen!! Wij wachten in spanning af.......

Puppy's bij van't Tichelkamp

Op 27 oktober 2017 is onze Branco van het Haverveld vader geworden van 5 flinke reuen en 3 stevige meisjes. Mamma Iza Sarah ( Annie ) van 't Tichelkamp en de pups maken het heel goed. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rottweiler kennel van 't Tichelkamp, Jan ter Braak : 06 - 54 39 33 60. Meer foto's volgen!!

Djazz 3 U show Maastricht

Op zondag 1 oktober 2017 werd onze Djazz van het Haverveld uitgebracht in Maastricht, in de Jeugdklasse, en gekeurd door Mw. E. Wogan (Ir). Ons meiske kreeg het mooie resultaat 3 uitmuntend en de opmerking dat de jonge dame wel wat beter haar best mocht doen!!!

Jonge honden dag NRC

Op zondag 10 september 2017 werd de jaarlijkse Jonge Honden Dag georganiseerd door de Nederlandse Rottweiler Club. Natuurlijk waren de D-tjes van het Haverveld ook aanwezig. Behalve onze Dex want die had thuis feest maar we hebben hem en zijn familie wel gemist! Ontzettend tevreden zijn wij over de mooie keurrapporten die Doortje, Didi, Djazz, Duko en Dazzling Noah hebben gekregen. Ook werden we ontzettend verrast door het spontane bezoek van Pieter met Cas (eigenaren van Beer van het Haverveld) en Jan en Astrid (eigenaren van Bhodi van het Haverveld). Het weer was perfect, de sfeer was perfect, we hebben intens genoten van onze D-tjes en hun eigenaren. Dank jullie wel voor jullie komst. We zijn kei trots op jullie en de opvoeding van jullie honden!!

Izzy slaagt voor de MAG-test

Trots laten wij weten dat onze Izzy van de Leemlande op 27 augustus 2017 geslaagd is voor de Mag test.

Djazz HD en ED-vrij!

HD en ED uitslagen van Djazz van het Haverveld (Lacky von der Südpfalz x Corona van het Haverveld). Onze Djazz is HD en ED vrij!! Wij zijn heel blij met de uitslagen van onze kleine dondersteen!

D-Nest 1 jaar

Op 21 juli is ons D-nestje 1 jaar geworden!! Gefeliciteerd lieverds!!

Boss 7 jaar!

HOERA Meneer Bofje (Habor - Boss van de Leemlande) (Ed aus der Grafschaft x Rona van de Runderkraal) 7 jaar. Gefeliciteerd ventje!!

C-Nest jarig

Vandaag is het C-nest jarig.

Bruce v.h. Haverveld

Bruce van het Haverveld 03-03-2012 | 14-05-2017

Puppydag D-Nest

Op zondag 9 april 2017 was het dan eindelijk zo ver. De puppendag van het nestje van Lacky von der Südpfalz x Corona van het Haverveld. Drie broertjes en drie zusjes met hun familie kwamen naar Vessen om op het terrein van De Runderkraal Rottweilers een heerlijke middag te beleven. De zon scheen heerlijk en de stemming zat er meteen goed in. Jos Geerts keurde onze puppen en Corinne Schuurmans - van Roosmalen (De Leemlande Rottweilers) noteerde alles nauwkeurig. Anita Vervaart, onze Charlotte en Robin Schuurmans zorgden voor de catering. Allereerst aan voorgenoemde mensen een heel hartelijk dank voor jullie hulp op deze fantastische dag. En dan nu natuurlijk een kleine impressie.

Izzy 3 Uitmuntend show Hazerswoude

18 maart 2017, gezellig naar de show in Hazerswoude met ons Izzy van de Leemlande. Izzy werd gekeurd in de Open Klasse door keurmeester T. Jakkel (Ho), ons meiske werd 3 Uitmuntend geplaatst. Zo trots op onze Izzy!

Mila 4 jaar

7 maart 2017, weer feest in huize Haverveld! Ons Beatelke Ma Belle Mila 4 jaar. Gefeliciteerd meidje!

B-Nest 5 jaar

Op 3 maart werd ons B-nest alweer 5 jaar. Gefeliciteerd Beer, Bruce, Branco en Bhodi!

Bruce van het Haverveld

Bruce van het Haverveld, februari 2017 (Firoz Crni Lotos x Rising Fay van de Runderkraal). Eigenaren Vivienne en Kurt (Niels voor de insiders!!)

Djazz beste Pup | Izzy 1 Uitmuntend

Zondag 5 februari 2017 was een topdag voor onze kennel op de show in Eindhoven. Djazz van het Haverveld werd uitgebracht in de puppie klasse en werd gekeurd door mevrouw H. Assenmacher - Feijel ( DE). Ze kwam met een mooie eerste plaats de ring uit en won ook nog van de puppie reu en werd daarmee beste pup. Onze Izzy van de Leemlande werd uitgebracht door door haar grote vriendin Corinne Schuurmans - van Roosmalen in de open klasse en samen behaalde ze een mooie eerste plaats Uitmuntend / Res. Cacib. Zo trots op onze meiden!!

Nieuws 2016

Het nieuws van het jaar 2016 kun je terug vinden in het archief.