De laatste nieuwtjes

Nieuws 2019

Puppies 6 weken

6 weken zijn de F-jes van het Haverveld alweer. Wat gaat het toch snel!!

 

Puppies 5 weken

5 weken zijn onze moppies alweer. Langzaam aan beginnen ze aan harde brokjes te knabbelen. Spelen en slapen zijn ook nog steeds favoriete bezigheden❤️🐾❤️

 

Puppies 4 weken

4 weken zijn de Fjes alweer! Ze zijn heerlijk aan het ontdekken en groeien als kool! Kijk hier voor weer wat foto's.

 

Puppies 3 weken

De puppies zijn drie weken en ontdekken steeds meer. De eerste pap heeft de maagjes goed gevuld! Kijk hier voor weer enkele nieuwe foto's.

 

Kyra

Elegant Lady Kyra van het Haverveld. 7 maanden oud. Dochter van Izzy van de Leemlande x Zulu Kao Bumbarin.

 

Nieuwe foto’s week 2 van de F–puppies.

Het gaat goed met de puppies en mamma Djazz. De pups tijgeren lekker door de werpkist en wij verwachten over enkele dagen dat de oortjes en ogen open zullen gaan. Kijk hier enkele foto’s.

 

Puppy's geboren

De puppies van onze Djazz van het Haverveld x Zulu Kao Bumbarin zijn op 9 oktober 2019 geboren!!!!! Drie reutjes en 5 teefjes heeft onze Djazz op wereld gezet. Dit is Djazz haar eerste nestje en ze is een super moedertje. Wij zijn keitrots op haar. Hier enkele eerste foto’s!

 

Puppy's verwacht

Rond 14 oktober 2019 hopen wij ons f-nestje te mogen begroeten!!

 

 

Puppy's geboren

Trots laten wij weten dat op 19 maart 2019 onze Elegant Lady Kyra is geboren. Mamma Izzy van de Leemlande, pappa Zulu Kao Bumbarin. Het zusje van Kyra is helaas een dag later overleden. Kyra groeit als kool en Izzy is een perfecte moeder voor haar. Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Mila 6 jaar!

7 maart 2019 is onze Beatelke Ma Belle Mila 6 jaar geworden. Gefeliciteerd lief meisje en nog heel veel mooie jaren!

 

Branco 7 jaar!

Op zondag 3 maart 2019 is onze grote vriend Branco van het Haverveld (Firoz Crni Lotos x Raising Fay van de Runderkraal) 7 jaar geworden. Precies met de carnaval (heb hij weer). Gefeliciteerd lieverd nog vele jaren in goede gezondheid. Natuurlijk ook onze Bhodi en Beer van het Haverveld van harte gefeliciteerd lieverds!!!

 

Puppy's verwacht!

Blij en heel trots zijn wij!! Ons Izzy van de Leemlande en Zulu Kao Bumbarin krijgen puppies!! Wij verwachten de nieuwe “Haverveldjes“ rond 17 maart 2019!

 

adv

Djazz 2 U show Eindhoven

Op zondag 3 februari 2019 sinds lange tijd weer eens met onze Djazz van het Haverveld naar de show geweest in Eindhoven. De keurmeester was de heer K. Scheel (DK) en hij plaatste onze Djazz in de open klasse met een 2de Uitmuntend. Dat had ons meiske weer goed gedaan, we zijn weer kei trots op Djazz!!

djazz

djazz

show verslag

Nieuws 2018

We hebben het nieuws van 2018 gearchiveerd. Je kunt het hier terug vinden.